Siirry sisältöön

Palvelut

Rakennuskonsultointi

Tarjoamme asiakkaillemme rakennusalan konsulttipalvelut monissa rakentamiseen ja vahinkokorjaukseen liittyvissä tilanteissa. Kokenut yrityksemme neuvoo ja opastaa muun muassa rakennusten palo- ja vesivahingoissa sekä muissa rakentamiseen ja saneeraukseen liittyvissä kysymyksissä.

Luotettava ja varma kumppanisi rakentamisessa!

Rakentaminen ja saneeraus

Meiltä saat aina ensiluokkaiset rakentamisen palvelut avaimet käteen -periaatteella. Saneeraamme huoneistot ja omakotitalot nykyaikaisiksi, toimiviksi kodeiksi. Rakennamme ja suunnittelemme uudet omakotitalot yhdessä luotettavien kumppaneiden kanssa alusta loppuun saakka.

Olipa rakentamisen tarpeesi pieni tai suuri, ota yhteyttä ja kysy tarjous jo tänään!

Alavus ikkunat ja ovet

Meiltä tilaat suomalaiset, laadukkaat Alavus ikkunat ja ovet valmiiksi asennettuina. Alavus ikkunat ja ovet valmistetaan laadukkaista kotimaisista raaka-aineista. Ikkunat ja ovet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä tuotteita, joissa on tarkkaan huomioitu myös ekologinen näkökulma. Alavus ikkunat ja ovet voidaan toteuttaa moniin eri mittoihin sopiviksi, eivätkä pitkälle räätälöidyt ratkaisutkaan ole ongelma.

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous tuotteesta joko asennettuna tai toimitettuna.

Tutustu tarkemmin tuotteisiin: www.alavusikkunat.fi

Jämerä kivitalot

Jämerä kivitalon massiivikivirunko valmistetaan hengittävästä ja erittäin paloturvallisesta kevytbetonista. Rakennusmateriaalina karkaistu kevytbetoni on puhtainta M1-luokkaa. Jämerä kivitalon rakenne on yksiaineinen, eikä siinä ole lainkaan muovia. Massiivikiviseiniä ei myöskään tarvitse lisäeristää.

Lue lisää hiljaisesta ja energiatehokkaasta massiivikivitalosta: www.jamera.fi