Siirry sisältöön

Palvelut

Rakennuskonsultointi

Tarjoamme asiakkaillemme rakennusalan konsulttipalvelut monissa rakentamiseen ja vahinkokorjaukseen liittyvissä tilanteissa. Kokenut yrityksemme neuvoo ja opastaa muun muassa rakennusten palo- ja vesivahingoissa sekä muissa rakentamiseen ja saneeraukseen liittyvissä kysymyksissä.

Luotettava ja varma kumppanisi rakentamisessa!

Rakentaminen ja saneeraus

Meiltä saat aina ensiluokkaiset rakentamisen palvelut avaimet käteen -periaatteella. Saneeraamme huoneistot ja omakotitalot nykyaikaisiksi, toimiviksi kodeiksi. Rakennamme ja suunnittelemme uudet omakotitalot yhdessä luotettavien kumppaneiden kanssa alusta loppuun saakka. Teemme myös yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Vahinkojen korjauspalvelumme hoitaa vaivattomasti vaurioiden korjaukset viimeisteltyyn lopputulokseen asti valmiiksi.

Olipa rakentamisen tarpeesi pieni tai suuri, ota yhteyttä ja kysy tarjous jo tänään!

Oulux ikkunat ja ovet

Meiltä tilaat suomalaiset, laadukkaat Oulux ikkunat ja ovet valmiiksi asennettuina. Oulux-ikkunat valmistetaan pitkällä perinteellä korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Kun tämä osaaminen yhdistetään alan uusimpiin tuotantomenetelmiin ja testattuihin materiaaleihin, on tuloksena laadukas ikkuna, joka kestää aikaa. Oulux ulko-ovimallit on tehty pohjoisiin olosuhteisiin, jossa materiaalilta vaaditaan paljon. Laajasta mallistostamme löydät sopivan oven kohteeseen kuin kohteeseen.

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous tuotteesta joko asennettuna tai toimitettuna.

Tutustu tarkemmin tuotteisiin: www.oulux.fi

Ruukki teräskatteet

Myymme Ruukki teräskateita. Kauttamme katto asennettuna valmiiksi. Kysy tarjous kattomestariltamme!!

Ruukin katot ovat Suomen suosituimpia ja niillä on jopa 50 vuoden takuu. Laadukkaat tuotteet, hyvä palvelu ja 60 vuoden kokemus ovat käytettävissänne. Valitsemalla Ruukin voit luottaa, että kattoprojektisi sujuu helposti, nopeasti ja mukavasti. Kunnolla asennettu katto ja mielenrauhaa 50 vuodeksi – tämän helpommaksi kattoremontti ei tule.

Valitsemalla Ruukin asennuspalvelun voit olla varma, että kattosi asennetaan asianmukaisesti. Ammattilaisemme hoitavat kattoremontin suunnittelusta asennukseen. Saat täydellisen kattopaketin, joka sopii sinun ja kotisi tarpeisiin.

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous tuotteesta asennettuna.

Lue lisää kevytbetonista: www.ruukki.com