Siirry sisältöön

Palvelut

Rakennusmestari palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme rakennusmestarimme palveluja monissa rakentamiseen ja vahinkokorjaukseen liittyvissä tilanteissa. Kokenut rakennusmestarimme neuvoo ja opastaa muun muassa rakennusten palo- ja vesivahingoissa sekä muissa rakentamiseen ja saneeraukseen liittyvissä kysymyksissä.

Rakentaminen ja saneeraus

Meiltä saat aina ensiluokkaiset rakentamisen palvelut avaimet käteen -periaatteella. Saneeraamme huoneistot ja omakotitalot nykyaikaisiksi, toimiviksi kodeiksi. Rakennamme ja suunnittelemme uudet omakotitalot yhdessä luotettavien kumppaneiden kanssa alusta loppuun saakka. Teemme myös yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Vahinkojen korjauspalvelumme hoitaa vaivattomasti vaurioiden korjaukset viimeisteltyyn lopputulokseen asti valmiiksi.

Olipa rakentamisen tarpeesi pieni tai suuri, ota yhteyttä ja kysy tarjous jo tänään!

Oulux ikkunat ja ovet

Meiltä tilaat suomalaiset, laadukkaat Oulux ikkunat ja ovet valmiiksi asennettuina. Oulux-ikkunat valmistetaan pitkällä perinteellä korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Kun tämä osaaminen yhdistetään alan uusimpiin tuotantomenetelmiin ja testattuihin materiaaleihin, on tuloksena laadukas ikkuna, joka kestää aikaa. Oulux ulko-ovimallit on tehty pohjoisiin olosuhteisiin, jossa materiaalilta vaaditaan paljon. Laajasta mallistostamme löydät sopivan oven kohteeseen kuin kohteeseen.

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous tuotteesta joko asennettuna tai toimitettuna.

Tutustu tarkemmin tuotteisiin: www.oulux.fi

Mökkitalkkari palvelut

Tuotamme myös mölkkitalkkaripalveluja. Hoidamme nurmikon leikkaukset, haravoinnit, istutukset sekä heinikoiden ja risukoiden raivaukset

Lue lisää mökkitalkkari palveluistamme: www.minnasgarden.fi